Bemutatkozó

Mert szenvedélyünk a kávé…

Miért a legjobb minőség? Mért a legjobb íz? Miért kerültünk a vezető európai kávémárkák közé? Mert szenvedélyünk a Kávé! Mert 1972 óta dolgozunk szenvedéllyel, hogy a legjobb keveréket elérjük és így növeljük az olasz eszpresszó hírnevét a világban. Az Oro Caffé azon dolgozik, hogy nem csak Olaszország-szerte, de egész Európában, Észak-Amerikában és Délkelet-Ázsiában is növelje a termék hírnevét, értékesítését és a márka iránti hűséget, szeretetet. Így jutott el az „arany kávé” a kávé szerelmeseinek nagy örömére 2013-ban Magyarországra is. Cégünk a legmodernebb technológiával, egyedi és titkos olasz családi receptek alapján állítja elő a hazai piacon forgalomba hozott többféle kiszerelésű, koffeintartalmú és koffeinmentes kávéját. A titok a keverék, a pörkölés és az elkészítés harmonikus összjátékában keresendő.

termekek orocaffe
termekek orocaffe

Több mint 20éve választjuk ki a tökéletes szemeket, pörköljük a legnagyobb tudással és a legkorszerűbb technikával, törekszünk a legtökéletesebb keverékre, és mindezt tesszük úgy, ahogy az ékszerész a legdrágább ékszereivel bánik. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Oro Caffé név világszerte a magas minőségű, kiváló kávék készítéséről ismert. Hogy ezt az elvárást folyamatosan teljesíteni tudjuk, a gyártási folyamat minden lépésére gondosan odafigyelünk, és termékeink minőségét a gyártás és csomagolás minden szakaszában ellenőrizzük. A szaktudás mellett ugyanazt a gondoskodást, szeretet adjuk át kereskedőinknek, amely a munkánkat körülövezi. Így az „Oro család” megbecsült tagjaivá vállnak és méltón tudják tükrözni a márka kiváló imidzsét a fogyasztók felé.

Hisszük, hogy a mi igazi erőnk a minőségben rejlik. Hisszük, hogy az elkötelezettségünk és a folyamatos törekvésünk, hogy mindig a legjobb minőségű terméket tudjuk biztosítani a kávé szerelmeseinek, erőt ad nekünk. Hisszük, hogy kimagasló minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtunk, és olyan értékeket, amely jobbá teszik a vásárlók életét az egész világon. Tudjuk, hogy nálunk a tökéletesség nem kiváltság, hanem a kemény munkánk eredménye. Mivel az ügyfeleink elégedettsége számunkra aranyat ér, így ezért folyamatosan
megteszünk mindent, hogy ezt viszonozzuk a felülmúlhatatlan íz-világgal és érzésekkel, amit a kávénk nyújt.

Mi nem csupán kávét, érzéseket is adunk el… mivel aromája magas minőségű élményt nyújt. Mert a kávé jóval több egy frissítő, pezsdítő italnál. Minden kávézás egy ihletett pillanat, amelyben az érzékszerveinkre ható finom ital élvezetével pár percre tényleg kikapcsolhatunk. Ahogy nincs két egyforma ilyen pillanat, úgy nincs két egyforma kávé sem. De mivel mi a lehetetlent nem ismerjük, így arra törekszünk, hogy ezt az érzést, pillanatokat minden nap átélhessék a kávé szerelmesei.

Oro Caffé – pillanatok mely örökre rabul ejtenek…