Kosár tartalmának
megtekintése

NESPRESSO kompatibilis kapszula AROMA DI CAPRI 1db netto 75 Ft

@Model.MainPhoto.Alt
750 Ft
Kiszerelés: csomag

Mennyiség(db):

Kosárba teszem!

Raktáron!

A NESPRESSO kompatibilis kapszula 10-es kiszerelésben rendelhető!

Bronzo kapszula AROMA DI CAPRI
Használja Ön a Nespresso ® kapszulát, de hiányzik az olasz eszpresszó?
A mai naptól az Oro Caffe javasolja, hogy használja a keveréket a kompatibilis formátumban. Egyedileg csomagolt védőgázas kapszulákban.
AROMA DI CAPRI

100db/doboz

Aroma di Capri
Az Espresso Aroma di Capria gondosan válogatott babok ügyes keveréke, amelynek révén egy mogyoró és csokoládéban domináló, testes, erős ízű, de édeskés eszpresszót kapunk. Ez a keverék egy sötét mogyorószínű, tigriscsíkozású, és egy nagyon vastag krémmel rendelkező kávét nyújt.

Koffein tartalma kevesebb, mint 1,7%.

A kapszula
Egy egyedülálló megoldás, hogy élvezze minden ízét egy nagyszerű eszpresszónak. A kapszula a tökéletes formula, egy tökéletes eszpresszó elkészítéséhez. A kapszula egy védőgázas módszerrel készül, így az Oro Caffè minden aromája és íze változatlan marad hosszú távon. A kapszulák tartalmazzák a megfelelő mennyiségű kávéőrleményt (körülbelül 7 gramm a kiválasztott keverék).

A kapszulák rendkívül praktikusak: könnyen használhatóak és nem okoznak semmilyen szennyeződést. Így mindig kényelmesen végezheti a kávékészítést és ihat olyan tökéletes eszpresszót, mintha csak egy kávézóban tenné.

A kiválasztás
Oro Caffè kínálja a legjobb keveréket, és a sok választható lehetőséget.

A legjobb választás:
Az előnye, hogy egyedülálló a választéka, melyet olyan emberek állították össze, akik több mint 20 éve utaztak a világban, hogy megtalálják a legjobb minőségű kávét és gondos pörkölést, így biztosítva a legjobb keveréket. Kiválasztottuk Önnek a legjobb, prémium keveréket.  Azonnal felismerhető a közepes pörkölés, amely megőrzi a keverék jellegzetes, finom aromáit. Stílusos ízek, könnyű és egyedi krém. Ez az apró kincs minden Oro Caffè kapszulában benne van. Természetesen a koffeinmentes keveréket tartalmazó kapszulák is állnak rendelkezésre e kávé kedvelőinek. 

Ez Oro Caffé kapszula soha nem fogy ki .
Azért, hogy az egyedülálló élményt mindig élvezhesse rendelését leadhatja nálunk bármikor.