Kosár tartalmának
megtekintése

NESPRESSO kompatibilis kapszula DOLCE VENEZIA 1db netto 75 Ft

@Model.MainPhoto.Alt
750 Ft
Kiszerelés: 10db / csomag

Mennyiség(db):

Kosárba teszem!

Raktáron!

A NESPRESSO kompatibilis kapszula 10-es kiszerelésben rendelhető!

Bronzo kapszula DOLCE VENEZIA
Használja Ön a Nespresso ® kapszulát, de hiányzik az olasz eszpresszó?
A mai naptól az Oro Caffe javasolja, hogy használja a keveréket a kompatibilis formátumban. Egyedileg csomagolt védőgázas kapszulákban.
DOLCE VENEZIA

100db/doboz

Dolce Venezia
A Dolce Venezia -100% Arabica egy kiváló minőségű keverék. A kávé szerelmesei értékelni fogják az egyedi vizuális elemeket, mint például a tigriscsíkozású, halvány mogyorószínű, finom, vastag krémet. Illatában a mandula és a rózsabimbó dominál. Az íze nagyon illatos és édes, vastag, krémes testtel.

Koffein tartalma kevesebb, mint 1%.

A kapszula
Egy egyedülálló megoldás, hogy élvezze minden ízét egy nagyszerű eszpresszónak. A kapszula a tökéletes formula, egy tökéletes eszpresszó elkészítéséhez. A kapszula egy védőgázas módszerrel készül, így az Oro Caffè minden aromája és íze változatlan marad hosszú távon. A kapszulák tartalmazzák a megfelelő mennyiségű kávéőrleményt (körülbelül 7 gramm a kiválasztott keverék). 

A kapszulák rendkívül praktikusak: könnyen használhatóak és nem okoznak semmilyen szennyeződést. Így mindig kényelmesen végezheti a kávékészítést és ihat olyan tökéletes eszpresszót, mintha csak egy kávézóban tenné.

A kiválasztás
Oro Caffè kínálja a legjobb keveréket, és a sok választható lehetőséget.

A legjobb választás:
Az előnye, hogy egyedülálló a választéka, melyet olyan emberek állították össze, akik több mint 20 éve utaztak a világban, hogy megtalálják a legjobb minőségű kávét és gondos pörkölést, így biztosítva a legjobb keveréket. Kiválasztottuk Önnek a legjobb, prémium keveréket.  Azonnal felismerhető a közepes pörkölés, amely megőrzi a keverék jellegzetes, finom aromáit. Stílusos ízek, könnyű és egyedi krém. Ez az apró kincs minden Oro Caffè kapszulában benne van. Természetesen a koffeinmentes keveréket tartalmazó kapszulák is állnak rendelkezésre e kávé kedvelőinek. 

Ez Oro Caffé kapszula soha nem fogy ki .
Azért, hogy az egyedülálló élményt mindig élvezhesse rendelését leadhatja nálunk bármikor.