Kosár tartalmának
megtekintése

Oro kapszula PREZIOSO 1 db netto 69 Ft

@Model.MainPhoto.Alt
1035 Ft
Kiszerelés: csomag

Mennyiség(db):

Kosárba teszem!

Raktáron!

Az ORO PREZIOSO kapszula 15 db/ csomag kiszerelésben rendelhető!

Oro kapszula PREZIOSO
Saját védett kapszula, kompatibilis IC-305 sorozatú kávéfőző géppel.
PREZIOSO

120db/doboz

Premium Bar Blend
Kiváló minőségű keverék, melyben a gyümölcsös ízek, a mandula és a mogyoró dominál.
Szinte tapintható ízekkel, mely testes krémmel és jellegzetes édeskés aromával párosulnak. Külsőre a Premium Blend Bar-nak egy vastag, tigriscsíkos krémje és mogyoróbarna színe van.

Koffein tartalma kevesebb, mint 1, 2%

A kapszula
Egy egyedülálló megoldás, hogy élvezze minden ízét egy nagyszerű eszpresszónak. A kapszula a tökéletes formula, egy tökéletes eszpresszó elkészítéséhez. A kapszula egy védőgázas módszerrel készül, így az Oro Caffè minden aromája és íze változatlan marad hosszú távon. A kapszulák tartalmazzák a megfelelő mennyiségű kávéőrleményt (körülbelül 7 gramm a kiválasztott keverék).  A IC300 / IC305 kávégépekkel használhatóak, melyeket az Oro Caffè annak érdekében fejlesztett ki, hogy a legjobb eredményt érje el a saját kapszuláival.

A kapszulák rendkívül praktikusak: könnyen használhatóak és nem okoznak semmilyen szennyeződést. Így mindig kényelmesen végezheti a kávékészítést és ihat olyan tökéletes eszpresszót, mintha csak egy kávézóban tenné.

A kiválasztás
Oro Caffè kínálja a legjobb keveréket, és a sok választható lehetőséget.

A legjobb választás:
Az előnye, hogy egyedülálló a választéka, melyet olyan emberek állították össze, akik több mint 20 éve utaztak a világban, hogy megtalálják a legjobb minőségű kávét és gondos pörkölést, így biztosítva a legjobb keveréket. Kiválasztottuk Önnek a legjobb, prémium keveréket.  Azonnal felismerhető a közepes pörkölés, amely megőrzi a keverék jellegzetes, finom aromáit. Stílusos ízek, könnyű és egyedi krém. Ez az apró kincs minden Oro Caffè kapszulában benne van. Természetesen a koffeinmentes keveréket tartalmazó kapszulák is állnak rendelkezésre e kávé kedvelőinek. 

Ez Oro Caffé kapszula soha nem fogy ki .
Azért, hogy az egyedülálló élményt mindig élvezhesse rendelését leadhatja nálunk bármikor.