Kosár tartalmának
megtekintése

Oro kapszula INTENSIO 1db netto 69 Ft

@Model.MainPhoto.Alt
1035 Ft
Kiszerelés: csomag

Mennyiség(db):

Kosárba teszem!

Raktáron!

Az ORO INTENSO kapszula 15db/ csomag kiszerelésben rendelhető!

Oro kapszula INTENSIO
Saját védett kapszula, kompatibilis IC-305 sorozatú kávéfőző géppel.
INTENSIO

120db/doboz

Espresso Bar Blend

Espresso Bar Blend a gondosan válogatott babok ügyes keveréke, amelynek révén egy mogyoró és csokoládéban domináló, testes, erős ízű, de édeskés eszpresszót kapunk. Ez a keverék egy sötét mogyorószínű, tigriscsíkozású, és egy nagyon vastag krémmel rendelkező kávét nyújt.

Koffein tartalma kevesebb, mint 1,7%.

 

A kapszula
Egy egyedülálló megoldás, hogy élvezze minden ízét egy nagyszerű eszpresszónak. A kapszula a tökéletes formula, egy tökéletes eszpresszó elkészítéséhez. A kapszula egy védőgázas módszerrel készül, így az Oro Caffè minden aromája és íze változatlan marad hosszú távon. A kapszulák tartalmazzák a megfelelő mennyiségű kávéőrleményt (körülbelül 7 gramm a kiválasztott keverék).  A IC300 / IC305 kávégépekkel használhatóak, melyeket az Oro Caffè annak érdekében fejlesztett ki, hogy a legjobb eredményt érje el a saját kapszuláival.

A kapszulák rendkívül praktikusak: könnyen használhatóak és nem okoznak semmilyen szennyeződést. Így mindig kényelmesen végezheti a kávékészítést és ihat olyan tökéletes eszpresszót, mintha csak egy kávézóban tenné.

A kiválasztás
Oro Caffè kínálja a legjobb keveréket, és a sok választható lehetőséget.

A legjobb választás:
Az előnye, hogy egyedülálló a választéka, melyet olyan emberek állították össze, akik több mint 20 éve utaztak a világban, hogy megtalálják a legjobb minőségű kávét és gondos pörkölést, így biztosítva a legjobb keveréket. Kiválasztottuk Önnek a legjobb, prémium keveréket.  Azonnal felismerhető a közepes pörkölés, amely megőrzi a keverék jellegzetes, finom aromáit. Stílusos ízek, könnyű és egyedi krém. Ez az apró kincs minden Oro Caffè kapszulában benne van. Természetesen a koffeinmentes keveréket tartalmazó kapszulák is állnak rendelkezésre e kávé kedvelőinek. 

Ez Oro Caffé kapszula soha nem fogy ki .
Azért, hogy az egyedülálló élményt mindig élvezhesse rendelését leadhatja nálunk bármikor.